Želite da svoj odmor provedete u miru i tišini, ali da ipak budete aktivni i da doživite Sokobanju na pravi način?

Banjica je izbor za vas!

Zahvaljujući blagodetnom sokobanjskom vazduhu i ruži vetrova, počećete da dišete punim plućima, a visoka koncentracija negativnih jona obezbediće vašem organizmu osećaj mladosti i vitalnosti.

Smeštaj gostiju je u konfornim 1/2 i 1/3 sobama i apartmanima (svaka soba TWC, telefon, terasa i SAT TV). Ishrana je organizovana na principu anketiranja, bogata je i raznovrsna i po potrebi dijetalna.

Osoblje Banjice je naš zaštitni znak. Svojom ljubaznošću, profesionalnošću i željom da bude na usluzi, ostavlja na goste poseban utisak.

Gostima su na raspolaganju i teretana, sala za zabavu, bar sa poslasticama, koktelima i velikim izborom napitaka, letnja bašta, nacionalni restoran, ograđeni i osvetljeni kombinovani sportski tereni…

Zahvaljujući organizovanoj animaciji i rekreaciji, naši gosti se u toku boravka upoznaju sa Sokobanjom i okolinom na najbolji mogući način. Svakog dana izlet autobusom do Bovanskog jezera, Ozrena, Banje Jošanice ili lagana šetnja do Lepterije i Sokograda, Borića…

Piknik se organizuje najmanje jednom nedeljno na izletištima: Ozren, Bovansko jezero, Borići ili Lepterija, zavisno od doba godine i želja gostiju.

Zdravstvena služba Banjice je ono što nas odvaja od ostalih sokobanjskih Hotela. Potpuno je opremljena za banjsko lečenje po indikacijama za Sokobanju. Ljubazno medicinsko osoblje, prijatan ambijent u terapijskom bloku, ali i kvalitetan prirodni faktor, garantuju visok nivo zadovoljstva naših gostiju.